Smits Opleidingen


Gasstraat Oost 28F 5349 AV Oss
0412 - 62 55 33 Klik om te bellen

Over Smits Opleidingen

Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 45 jaar ervaring. 

Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod aan beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. 

In Oss is ons hoofdkantoor gevestigd en hebben we een aparte opleidingslocatie met loods voor onze logistieke opleidingen. Daarnaast hebben we een opleidingslocatie in Nijmegen, Tiel en Arnhem. Deze locaties richten zich vooral op beroepsopleidingen. Op onze locatie in Uden verzorgen we ook scooterrijlessen.

Arno Smits, eigenaar van Smits Opleidingen, is ondertussen meer dan 30 jaar werkzaam bij het bedrijf en heeft een duidelijke visie. "De ervaring leert dat klanten zo praktijkgericht mogelijk opgeleid willen worden en daar hebben we onze opleidingen ook op ingericht. Juist door deze praktijkgerichte aanpak in combinatie met het modernste materieel én onze gedreven instructeurs, sta ik in voor de beste kwaliteit. "

Foto's

Autorijles

Smits Opleidingen in het kort

Opleidingen

Bromfietsrijbewijs
Nascholing code 95
Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B automaat
Rijbewijs B: Auto
Rijbewijs C: Vrachtauto
Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto
Rijbewijs E bij C: aanhangwagen achter vrachtauto (trekker/oplegger)
Theorielessen voor de auto
Theorielessen voor de bromfiets
Theorielessen voor de motor
Theorielessen voor het chauffeursdiploma

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

Smits Opleidingen


Gasstraat Oost 28F 5349 AV Oss
0412 - 62 55 33 Klik om te bellen