KEMP Rijopleidingen BV


Artemisweg 220 8239 DE Lelystad
0320218080 Klik om te bellen

Over KEMP Rijopleidingen BV

KEMP Rijopleidingen BV is reeds meer dan 27 jaar actief op het gebied van rijopleidingen. In 1989 begonnen met één auto en inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere rijscholen in Flevoland en actief in alle plaatsen in deze provincie. Ook het aantal categorieën is in de loop der jaren flink uitgebreid en met name voor de opleidingen voor de basiskwalificatie vakbekwaamheid, nascholing voor beroepschauffeurs, het motorrijbewijs, 'E achter B' en het vaarbewijs weten ook cursisten van buiten de provincie onze rijschool te vinden.

KEMP Rijopleidingen is aangesloten bij BOVAG en behaalde in 2004 als eerste rijschool in Flevoland het ISO 9001:2000 certificaat.

Als je een rijopleiding wilt volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze site vind je informatie over alle opleidingen. Niet alleen voor je auto-en motorrijbewijs, maar ook voor transportopleidingen, nascholingscursussen (code 95) en vaarcursussen. Kies je voor KEMP Rijopleidingen, dan kies je voor de modernste rijschool van Flevoland.

Op jaarbasis doen gemiddeld 1.000 kandidaten van KEMP Rijopleidingen praktijkexamen bij het CBR (auto, motor en 'BE') of bij CCV (vrachtauto, C1, autobus, D1, 'CE' en Taxi) of bij VAMEX (vaarbewijs en marifonie).

In het voorjaar van 2010 opende KEMP het oefenterrein in Lelystad. Hier kan men terecht voor motorrijlessen Avb, maar ook voor het examen van dit onderdeel. Verder wordt dit terrein gebruikt voor de toets besloten terrein voor vrachtauto en autobus en voor brommobiel examens.

Ook vertrekken er vanaf dit adres (Artemisweg 220) de praktijkexamens bromfiets voor Flevoland.

Kortom, dit nieuwe, volledig geasfalteerde oefenterrein is voor meerdere categorieen bruikbaar en niet in de laatste plaats voor cursisten die behoefte hebben aan een verkeersluw terrein waar de grondbeginselen van het rijden kunnen worden bijgebracht.

Ook voor 16 jarigen biedt dit terrein legale mogelijkheden om de eerste les(sen) voor hun verjaardag te nemen, voor zowel auto als motor!

Foto's

KEMP Rijopleidingen BV in het kort

Opleidingen

Bromfietsrijbewijs
Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B: Auto
Rijbewijs C: Vrachtauto
Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto
Rijbewijs E bij C: aanhangwagen achter vrachtauto (trekker/oplegger)
Theorielessen voor de auto
Theorielessen voor het chauffeursdiploma

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

KEMP Rijopleidingen BV


Artemisweg 220 8239 DE Lelystad
0320218080 Klik om te bellen