Jaap Speelziek Opleidingen


Frankeneng 104 6716 AA Ede
085 - 48 77 100 Klik om te bellen

Over Jaap Speelziek Opleidingen

Over Jaap Speelziek Opleidingen

Jaap Speelziek Opleidingen is niet zomaar een rijschool. Jaap Speelziek is anders dan de rest. Groter, beter en vooral prettiger. Een familiebedrijf waar service op de eerste plek staat. Wij helpen jou je rijbewijs te behalen!

Jaap Speelziek Opleidingen is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede, Barneveld en Varsseveld. Als een van de grootste rijscholen van Nederland leidden wij al tienduizenden kandidaten op tot veilige weggebruikers. En dat doen we nog steeds met volle overtuiging en met veel plezier!

Vlag en wimpel
Als je lest bij Jaap Speelziek Opleidingen ga je voor een 10. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs met vlag en wimpel haalt.

Maar niet alleen slagen is belangrijk: ook de lessen zelf. Rijden is hartstikke leuk. Wij maken daarom van elke les een feestje. Dat geldt ook voor het volgen van nascholingscursussen. Saaie nascholingsdagen worden bij Jaap Speelziek praktisch, inhoudelijk, maar ook erg gezellig.

Rijopleidingen voor iedereen
Jaap Speelziek Opleidingen is er ook voor iedereen die om de een of andere reden niet op een gewone manier het benodigde pasje kan halen. Of je nu fysieke, emotionele of andere beperkingen hebt: wij helpen je er doorheen. Dat geldt ook als je faalangstig bent of bijvoorbeeld ADHD hebt.  ‘Nee’ is dus geen antwoord bij Jaap Speelziek: wij passen overal een mouw aan. Wij worden graag door jou uitgedaagd: bel ons en wij proberen een oplossing voor je te vinden.

Bij Jaap Speelziek opleidingen kan je terecht voor alle rijopleidingen en nascholingsopleidingen!

Foto's

Jaap Speelziek Opleidingen

Jaap Speelziek Opleidingen in het kort

Opleidingen

Bromfietsrijbewijs
Nascholing code 95
Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B: Auto
Rijbewijs C: Vrachtauto
Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto
Rijbewijs E bij C: aanhangwagen achter vrachtauto (trekker/oplegger)
Rijbewijs T: Tractor
Theorielessen voor de auto
Theorielessen voor de bromfiets
Theorielessen voor de motor
Theorielessen voor het chauffeursdiploma

Lessen met rijsimulator

Ja

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

Jaap Speelziek Opleidingen


Frankeneng 104 6716 AA Ede
085 - 48 77 100 Klik om te bellen