Han Lacourt vof


Flevodwarsweg 1c 2318 BW Leiden
071 521 8887 Klik om te bellen

Over Han Lacourt vof

Een echt familiebedrijf
Han Lacourt Verkeersopleiding is de grootste rijschool van de Leidse regio. Oprichter Han Lacourt begon in 1969 met één lesauto en bouwde zijn bedrijf steeds verder uit. Hij kreeg daarbij hulp van zijn familieleden. Roos Lacourt, de vrouw van Han, ging al snel rijlessen in een automaat verzorgen. Het echtpaar beschikte op een gegeven moment over vijf lesauto’s en vier lesmotoren. Daarmee werd Rijschool Han Lacourt een begrip in Leiden en omstreken.

In 1999 was het voor Han en Roos tijd om het stuur over te dragen aan zoon Hans Lacourt en schoonzoon Ron Schouten. Vanwege de toenemende stroom aan nieuwe leerlingen was het bovendien noodzakelijk om de organisatorische kant van het bedrijf verder vorm te geven. De administratie en het overige kantoorwerk is sinds 2003 in handen van Nanda Lacourt en Diana Schouten, de echtgenotes van Hans en Ron. Wesley Lacourt en Michael Schouten zijn als instructeur aan de rijschool verbonden.

Han Lacourt Verkeersopleiding is dus een echt familiebedrijf en telt inmiddels 13 medewerkers. Alle instructeurs beschikken over WRM-certificering (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen). Het grappige is dat ook het klantenbestand complete families bevat. Voor veel van de huidige leerlingen geldt dat eerder hun ouders of andere familieleden rijlessen volgden bij Han Lacourt Verkeersopleiding.

Rijles Leiden, rijles Voorschoten, rijles Leiderdorp, rijles Scooter, rijles Motor, rijles Aanhanger, rijles Oegstgeest, rijles Wassenaar, rijles Zoeterwoude, rijles Roelofarendsveen, rijles Warmond, rijles, Voorhout, rijles Rijnsburg, rijles Katwijk, rijles Noordwijk, rijles Sassenheim, rijles Valkenburg, rijles Bromfiets, rijles Hazerswoude, rijles Oud Ade, rijles Rijpwetering rijles Hoogmade

Beter lessen is... Sneller slagen

Foto's

Gefeliciteerd!!

Opleidingen

Bromfietsrijbewijs
Prive theorieles
Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B: Auto
Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto
Theorielessen voor de auto
Theorielessen voor de bromfiets
Theorielessen voor de motor

Team

Onze locatie

Han Lacourt vof


Flevodwarsweg 1c 2318 BW Leiden
071 521 8887 Klik om te bellen