For You Rijschool


J Slagter Dingsdagtuin 21 1705 HV Heerhugowaard
0725718661 /06-29097017 Klik om te bellen

Over For You Rijschool

RIJSCHOOL FOR YOU DE AUTORIJSCHOOL IN HEERHUGOWAARD, ALKMAAR, LANGEDIJK EN WIJDE OMTREK. Wil je een goede bestuurder worden?

Rijlessen in Heerhugowaard e.o?

Ja natuurlijk wil je dat! Je wilt zekerheid, betrouwbaarheid, transparantie en vooral snel je rijbewijs!

Hoe kies je een autorijschool?

In de regio Heerhugowaard – Alkmaar  zijn ongeveer 65 rijscholen actief die allemaal een steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid. Rijschool For You streeft ernaar om altijd, iets nieuws in het leven te roepen waardoor de keuze naar Rijschool For You een eenvoudige keuze zal zijn. Aan de hand van een aantal items proberen wij uit te leggen waar u op moet letten om een verantwoorde keuze te kunnen maken.

Het slagingspercentage

Sinds kort is het voor u heel makkelijk om vooraf te weten of een autorijschool goed presteert. Er is namelijk een website te bezoeken die de slagingspercentages publicereert. De meest gedetailleerde site, is de site van het CBR. Hier kunt u per examen – regio de slagingspercentages bekijken van alle autorijscholen uit de regio.

Rijlessen in Heerhugowaard? Rijschool For You een goede keuze?

Op http://www.rijschoolgegevens.nl regio Heerhugowaard en we staan altijd in de top 3 met ons slagingspercentage. Kijk ook naar het aantal examens dat er per jaar wordt afgenomen en het percentage want dan kan je een goede keuze maken. Een goede keuze maak je niet alleen met de slagingspencetage's maar het helpt je wel. Wat het belangrijkste is, is dat je je op je gemak moet voelen bij de instructeur, want dan zal je veel sneller resultaat zien in je rijopleiding.

De lesprijs

De lesprijs is voor veel mensen een doorslaggevende keuze.  Wat veel belangrijker is, is de prijs/ kwaliteit verhouding van een lesprijs. Als je door minder begeleiding meer lessen nodig hebt, of vaker op examen moet dan bij een goede begeleiding nodig was geweest, dan ben je uiteindelijk een stuk duurder uit.

Ervaring

Wil jij zelfverzekerd achter het stuur zitten? Met onze ruime ervaring en kennis gaan wij  jou daarbij helpen. Je kunt 100% zeker zijn van een goede persoonlijke begeleiding, omdat je altijd les hebt van dezelfde instructeur. 

Ris stappenplan

Wij geven les volgens een RIS stappenplan, dit RIS stappenplan kan jij zelf volgen in de app. Deze app krijg je gratis van ons. Hierin zit bijvoorbeeld  ook je instructiekaart verwerkt, hierin kan je precies zien hoe je vorderingen gaan en hoeveel lessen je hebt gehad tevens kan je ook je betalingen erin terug vinden.

Door diverse handelingen thuis al eigen te maken kan je dit veel geld schelen, dat kost je immers niets alleen wat vrije tijd maar levert je wel heel veel op.

Proefles

Wil je hier nog veel meer over weten? Boek dan een proefles en dan leggen wij jou dat graag uit in de lesauto.

Waarom Rijschool For You;

 

  • Je kunt snel beginnen
  • Altijd dezelfde rijinstructeur keuze tussen een vrouw of een man
  • ruim 17 jaar  ervaring
  • Prima slagingspercentage 
  • Zeer voordelige tarieven
  • Gecertificeerd Faalangst instructeur
  • Autisme en ADHD/ADD gecertificeerd
  • Betalen in  termijnen
  • Rijlessen in Heerhugowaard e.o

Kwaliteit? Door up to date te blijven met diverse scholing, cursussen en specialisaties zorgen wij voor kwaliteit.

De gekwalificeerde instructeurs staan klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier de rijlessen aan te bieden.

Dus op zoek naar KWALITEIT, GOED en ook nog eens Goedkoop!

Zoek dan niet verder! Want bij Rijschool For You  ben je aan het juiste adres!

 

Iedere maand een super goedkope aanbieding.

We stemmen de lessen af op jouw wensen, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.
Bij ons 100% aandacht tot en met het examen!

Wij geven Rijlessen in Heerhugowaard en omgeving van;
Van Heerhugowaard,  Alkmaar, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudorp, Bergen, Zuid Scharwoude, Noord Scharwoude, Oudkarspel, Oude Niedorp, Waarland, Obdam, Hensbroek, Ursem, en wijde omtrek. Twijfel je of je thuis opgehaald kan worden, dan bel je gewoon even met Rijschool For You 06-29097017

 

Foto's

Lesauto RIJSCHOOL  for you

For You Rijschool in het kort

Opleidingen

Rijbewijs B: Auto
Theorielessen voor de auto

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

For You Rijschool


J Slagter Dingsdagtuin 21 1705 HV Heerhugowaard
0725718661 /06-29097017 Klik om te bellen