De Zwaan Verkeersschool


Kiplingstraat 105 3076 TC Rotterdam
0104921934 Klik om te bellen

Over De Zwaan Verkeersschool

Verkeersschool de Zwaan
“Staat garant voor vertrouwen, kennis en kwaliteit”
Een begin van iets nieuws is altijd eng.
Het is daarom onze taak jou tijdens de rijles op je gemak te laten voelen; je vertrouwen te krijgen. Dat zal in eerste instantie zijn in de rij-instructeur die je voor het eerst leert kennen,
gevolgd door vertouwen in de bediening van de auto of motor, en dan het belangrijkste van alles: “vooral vertrouwen in jezelf”.
Een ontspannen houding is immers de beste manier om te presteren en je bovendien te concentreren op de weg.

Ervaring

Verkeersschool de Zwaan verzorgt al sinds 1999 rijopleidingen en rijlessen. Met onze vestiging in Rotterdam. Vertrouwen, kennis en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden.
Verkeersschool de Zwaan probeert altijd iedereen van dienst te zijn: van een rijbewijs voor de personenauto tot en met rijbewijs voor de scooters, van de motor tot en met taxicertificaat. Jaarlijks verzorgen wij voor circa 1.000 kandidaten een rijopleiding. Onze klanten zijn natuurlijk jongeren, maar ook het bedrijfsleven behoort tot onze klantenkring.

Kwaliteit
Onze opleidingen worden elk jaar opnieuw kritisch bekeken en zo nodig aangepast. De instructeurs krijgen jaarlijks bijscholing en wij hebben regelmatig overleg met het CBR/CCV voor wat betreft de exameneisen. Mocht u tijdens of na afloop van de opleiding of cursus toch niet geheel tevreden zijn dan horen wij het graag zodat wij onze service en kwaliteit nog beter kunnen maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.
Rij-instructeurs
De uitdaging zit bij de ervaren rij-instructeur in het feit u doelgericht de auto of motor zelfstandig te leren beheersen, zodat u zo snel mogelijk zelfverzekerd het verkeer in kan. Ustaat als leerling centraal.
De verkeersregels zullen op een heldere, duidelijke manier worden uitgelegd. Onze rij-instructeurs zullen altijd open staan voor eventuele vragen en waar nodig is op een geduldige, maar toch opbouwende manier kritiek geven. Tijdens de praktijklessen zal je op de weg genoeg ervaring op doen zodat je goed voorbereid naar je examen kan.

Opleidingen

Bromfietsrijbewijs
Online theorie opleiding
Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B: Auto

Onze locatie

De Zwaan Verkeersschool


Kiplingstraat 105 3076 TC Rotterdam
0104921934 Klik om te bellen