BOVAG-lid VAN Veilig op Weg


brederodestraat 29 1566 TJ Assendelft
0653907221 Klik om te bellen

Over BOVAG-lid VAN Veilig op Weg

Wij zijn een bij Bovag aangesloten rijschool welke sinds 1995 meer dan 1000 leerlingen aan het felbegeerde rijbewijs hebben geholpen.

Bovag rijschool Veilig op Weg behoort tot 1 van de beste rijscholen van Nederland. Gedegen instructie, grote inzet van gediplomeerde instructeurs geven jou de beste tijd van je leven. Tevens faalangst gecertificeerd. Ook mensen met rijbewijs kunnen bij os terecht voor een opfris (faalangst) cursus.

De hoge eisen welke de Bovag kwalificatie ons oplegt, zorgt ervoor dat wij scherp blijven en daardoor het hoogst gemiddelde slagingspercentage in de regio behouden.
Ons doel is om jou een leuke verantwoorde manier rij-onderricht te laten ontvangen en om onze manier van veilig rijden aan jou over te brengen. Mocht je een keertje een time out willen tijdens de rijles, geen probleem en even een sigaretje doen mag natuurlijk ook.

Je krijgt les in een nieuwe lesauto met diverse moderne innovaties welke jouw rijles tot een geweldige ervaring maakt. De speciale rijschoolpolis is afgestemd op de leerling zodat deze altijd verzekerd is in onze lesauto. Een veilig gevoel!

Wij geven les o.a. in:

Zaandam

Oostzaan

Landsmeer

Koog aan de Zaan

Zaandijk

Wormerveer

Wormer

Krommenie

Assendelft

Uitgeest

Heemskerk

deel Beverwijk

Oost en West Knollendam

Jisp

Purmerend

Netjes opgehaald en thuisgebracht eventueel vanaf het station of je werk.

Kijk rustig verder op onze site en kies de cursus die bij u past. Wij wensen u een gezellige tijd bij onze rijschool. Bij vragen mailto:rijschoolveiligopweg@gmail.com of bel ons op 0653907221.

 

Rijschool Veilig op Weg houdt zich aan de Bovag gedragscode.

Foto's

BOVAG-lid VAN Veilig op Weg in het kort

Opleidingen

Rijbewijs B: Auto
Theorielessen voor de auto
Theorielessen voor de motor

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

BOVAG-lid VAN Veilig op Weg


brederodestraat 29 1566 TJ Assendelft
0653907221 Klik om te bellen