sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • A.G. de vrijestraat 22
    2806 SP Gouda
  • 0182524171

Autorijschool van D&D

Rijschool van D&D behoort tot de grotere autorijscholen in de regio Gouda, heeft een hoog slagingspercentage, is RIS-gecertificeerd en is aangesloten bij de VRB, wat garant staat voor service en kwaliteit.

Bij ons kun je terecht voor autorijles (hierbij heb je de keus uit regulier, volgens de RIS-methode of versneld), en voor het behalen van het rijbewijs E achter B. De cursus E achter B bieden wij ook als dagcursus aan.

Dankzij een team van zeer vakbekwame en gemotiveerde instructeurs behaalt Rijschool van D&D al sinds de oprichting in 1990 een slagingspercentage dat elk jaar ver boven het landelijk en kringgemiddelde ligt.

Wij zijn RIS-gecertificeerd, dat wil zeggen dat wij getraind zijn om de Rijopleiding In Stappen te mogen aanbieden. Dit is een zeer gestructureerde vorm van opleiden, onderverdeeld in 4 modules. Bij ons kun je dus kiezen voor een reguliere rijopleiding of voor de zgn. RIS-methode. Op de site van het CBR kun je alles lezen over deze formule. Tevens zijn onze instructeurs opgeleid om mensen met faalangst of rijangst te begeleiden.

Meer gedetailleerde informatie over onze opleidingen kun je vinden op onze website, door ons even te bellen.


Foto's van Autorijschool van D&DAutorijschool van D&D in het kort

Lessen met rijsimulator:

Nee

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen):

Ja

Opleidingen

  • Rijbewijs B: Auto
  • Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto
  • Theorielessen voor de auto