Amsterdamse Verkeersopleidingen


Ottho Helderingstraat 31-D 1066 XT Amsterdam
020-2601300 Klik om te bellen

85% slagingspercentage met meer dan 200 1e examens
Vaste auto / vaste instructeur
Flexibel inplannen tot en met 3x per week rijles

Over Amsterdamse Verkeersopleidingen

Amsterdamse Verkeersopleidingen is dé Autorijschool in Amsterdam dichtbij de CBR-locatie. Onze kandidaten leren het autorijden aan de hand van een beproefd concept in hun eigen tempo. Alle onderdelen worden uitgelegd en daarna vindt er een opbouw plaats waarbij de leerling steeds wordt uitgedaagd door moeilijkere locaties op te zoeken. Van een makkelijke locatie in het begin naar een drukker en dus moeilijkere locatie aan het einde van de les. De vorderingen worden bijgehouden op de leskaart. Zo weet de kandidaat steeds waar hij aan toe is. Een van de moeilijkste onderdelen is het verkeersinzicht. Hoe moet je omgaan met de wisselende verkeerssituaties. Ook hier heeft Rijschool Amsterdamse VerkeersOpleidingen de passende oplossing voor. Resultaat is dat onze leerlingen in 1 keer slagen voor hun rijexamen.

De afgelopen jaren hielpen wij al heel veel tevreden leerlingen aan hun rijbewijs. Leerlingen die daarvoor nog nooit hadden gereden en ook leerlingen die waren overgestapt van een andere rijschool. Ben jij nu ook van plan om autorijles te nemen en wil je weten of Amsterdamse Verkeersopleidingen Dé Autorijschool is die bij jou past?

Motorrijles in Amsterdam

Niets geeft een groter gevoel van vrijheid dan op de motor stappen en lekker een eind te gaan cruisen. Met de motorrijlessen van Amsterdamse Verkeersopleidingen ga je goed voorbereidt en veilig de weg op. Wij zorgen er voor dat je snel je motorrijbewijs kunt halen en daarna ook zelfstandig de weg op durft met je eigen motor. Ga daarom voor motorrijles in Amsterdam naar het aanmeldformulier en schrijf je meteen in en profiteer van onze scherpe tarieven

.

Bromfietsrijbewijs in Amsterdam!

Voordelig je bromfietsrijbewijs of je scooterrijbewijs halen in Amsterdam. Kan jij niet wachten en zie jij je zelf al op jouw scooter stappen? Vraag dan hier jouw proefles aan!

Woon je in Amsterdam en wil je graag je scooterrijbewijs halen? Ben je al 16 jaar of wordt je dat binnenkort en ben jij al aan het oriënteren voor een goede rijschool? Zoek je naar een vakkundige rijschool in Amsterdam die jouw vlot opleidt?

Stop dan met zoeken want bij Amsterdamse VerkeerOpleidingen ben je aan het juiste adres. Onze instructeurs gaan met een persoonlijke aanpak aan de slag en helpen jou om zo snel mogelijk op je scooter te stappen!

Heb je toch nog vragen?

Amsterdamse Verkeersopleidingen verzorgt rijopleidingen voor BROMFIETS, MOTOR, AUTO (automaat en handgeschakeld) en EachterB in groot Amsterdam.
zoek je een rijschool waar deskundigheid en kwaliteit belangrijk zijn?

Een autorijschool waar jij en jouw rijopleiding central staan.?

Dan bent u bij Amsterdamse VerkeersOpleidingen aan het juiste Adres.

Voor meer info, kijk op onze website / bel of mail ons!!

Amsterdamse verkeersopleidingen gaat voor kwaliteit

Foto's

Amsterdamse Verkeersopleidingen

Amsterdamse Verkeersopleidingen in het kort

Opleidingen

Rijbewijs A: Motor
Rijbewijs B automaat
Rijbewijs B: Auto
Rijbewijs E bij B: aanhangwagen achter auto

Spoedopleiding mogelijk (max. 14 dagen)

Ja

Onze locatie

Amsterdamse Verkeersopleidingen


Ottho Helderingstraat 31-D 1066 XT Amsterdam
020-2601300 Klik om te bellen